Quiz, weird and wild animals

Can you name these weird and wild animals? Take the quiz and find out!

 

1

.

A) Thorny dragon

B) Pointy dragon

C) Benson’s thorny lizard

D) Sharp-tailed desert dragon

 

2.

A) Hairy armed crab

B) Delicate crab

C) Woolly crab

D) Yeti Crab

 

3.

A) Quonga

B) Leaf-dwelling Beaja

C) Quokka

D) Forest Beaver

 

4.

A) Souneat

B) African Muskrat

C) Land otter

D) Fossa

 

5.

A) Capybara

B) Mole monster

C) Giant Mole

D) Wombat

 

6.

A) Horned fur moth

B) Venezuelan poodle moth

C) Flying tree spider

C) Winged furry tarantula

 

7.

A) Blue tipped Warbler

B) Gum bird

C) Kookebuji

C) Blue-winged Kookaburra

 

8.

A) Leafy scorpion

B) Leaf insect

C) Green leaf pekusnu

D) Leaf-covered Mantis

 

9.

A) Weidong

B) Red panda

C) Yeipen

D) Miniature Panda

 

10.

A) Fighting harlequin shrimp

B) Rainbow shrimp

C) Rainbow ghost shrimp

D) Peacock mantis shrimp

 

11.

A) Red fox

B) Tall wolf

C) Long-legged fox

D) Maned Wolf

 

12.

A) Yellow spiked hedgehog

Spiked Saharan mouse

C) Lowland streaked tenrec

D) Streaked desert rat

 

How do you think you went? Check your answers below!

Answers:

  1. A
  2. D
  3. C
  4. D
  5. A
  6. B
  7. D
  8. B
  9. B
  10. D
  11. D
  12. C

How many did you get right? Let us know in the comments below.

Credit: Zimbio

test